Werkwijze

Kennismaking – werkwijze advocaat

Tijdens de eerste afspraak zullen we eerst uw vraag of probleem inventariseren. Aan de hand daarvan bespreken we de mogelijkheden en wat voor u de beste aanpak is. Daarbij maken we ook afspraken over de kosten en bespreken we of het vanuit kostenoverwegingen zinvol is om rechtsmaatregelen te treffen.

Overleg

In de meeste situaties zal de eerste stap zijn om proberen in overleg met de andere partij de kwestie te regelen. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn verdient dit de voorkeur. Langdurende procedures hebben hun weerslag op kinderen en dat is het beste om te voorkomen. Als het overleg niet mogelijk is of het leidt niet tot overeenstemming, dan zal er na overleg met u een gerechtelijke procedure volgen. In beide situaties kunt u er zeker van zijn dat u op een deskundige manier en met oog voor de menselijke verhoudingen wordt bijgestaan.

Heldere communicatie

Het spreekt voor zich dat u goed op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in uw zaak. De mogelijke vervolgstappen zullen altijd met u worden besproken.

Kennismaken? Neem contact op