Advocaat familierecht Esther Busch

Deskundig, betrokken en persoonlijke advocaat familierecht

Advocaat Esther Busch is gespecialiseerd advocaat familierecht en werkzaam vanuit Alkmaar. Het inschakelen van een advocaat is voor veel mensen een grote stap. Dan is ook er nog een grote keus in advocaten. Een advocaat familierecht helpt bij scheiding, alimentatie en meer.  Hoe vindt u de juiste? Uiteraard is deskundigheid een vereiste, maar net zo belangrijk is het of u een goed gevoel heeft bij uw advocaat. Lees hieronder meer over de ervaring van Esther Busch. Een toelichting op de werkwijze van Busch Advocatenkantoor vindt u via deze link.

Esther Busch advocaat alkmaar Busch Advocatenkantoor

Over advocaat Esther Busch

” Na mijn studie rechten heb ik eerst enkele jaren gewerkt als schuldhulpverlener voor (ex-)ondernemers, gevolgd door bewindvoerder Wsnp (Wet schuldsaneringsregeling voor natuurlijke personen) voor (ex-)ondernemers en secretaris bij de afdeling insolventie van de rechtbank. In 2007 heb ik de stap naar de advocatuur gezet. Eerst heb ik gewerkt als faillissementscurator, met daarnaast een algemene rechtspraktijk. In de loop der tijd heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in het personen- en familierecht, voor zowel particulieren als de (kleine) ondernemers.

Na werkzaam te zijn geweest bij drie verschillende advocatenkantoren heb ik per augustus 2016 mijn eigen kantoor Busch Advocatenkantoor opgericht, gericht op het personen- en familierecht. Vanuit mijn eigen kantoor kan ik nog beter mijn eigen koers varen en inspelen op relevante ontwikkelingen op de markt, zodat ik mensen nog beter van dienst kan zijn.

Mijn kennis houd ik op peil door het volgen van jaarlijks meerdere cursussen en het overleggen met andere advocaten. In mijn vrije tijd zit ik veel op de racefiets of mountainbike”.

Nederlandse orde van advocaten

Esther Busch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
Personen- en Familierecht:

  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht Esther Busch elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Ervaring Esther Busch advocaat familierecht

  • 2020 en 2021: Kascommissie MTB-Noordwest
  • 2016: Commissielid (PR en website) van Jong MKB NoordWest Holland.
  • 2012: Taalbegeleider bij Gilde  SamenSpraak Alkmaar
  • 2012/2015: opleiding van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators gevolgd.
  • 2010: Bestuursfunctie (penningmeester) van het bestuur van de Jonge Balie.

Cliënten over Esther Busch

“Esther busch is een advocaat die verteld waar het op staat wat de mogelijkheden zijn en de slagingskansen ik ben ZEER tevreden en beveel iedereen haar aan en als ik nog eens wat heb kom ik zeker terug.”

“Mevrouw Busch is een betrokken advocate. Ze is goed in haar werk en gaat ook nog een stap verder om met je mee te denken. Komt met heldere voorstellen. Ontzettend bedankt voor het bijstaan. Ik zal je bij een ieder die dat nodig heeft aanraden.”

“Zeer tevreden over de professionele en vakkundige aanpak en de kennis van mevr. Busch.”

“Ik ben erg tevreden met Esther Busch als advocaat. Esther heeft mij in verschillende zaken bijgestaan en dit naar alle tevredenheid.
Esther Busch doet niet enkel waar zij goed in is, maar luistert ook naar haar client. Esther Busch is zeer professioneel, reëel en rechtvaardig. “

“Ik ben blij met jouw betrokkenheid en deskundigheid, ik voel mij begrepen en gesteund door jou.”

“Het was heel fijn om Esther Busch als advocaat te mogen hebben. Ze is zeer behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar. Ik heb veel aan haar kennis, uitleg en werk gehad. Ze was altijd bereid om me de dingen uit te leggen. Het kan soms best ingewikkeld zijn dus dan is het fijn om een goede advocaat te hebben die te vertrouwen is.”

“Het enige gesprek dat nodig was voor mijn zaak was bijzonder fijn. Esther heeft mij snel en accuraat geholpen.”

“Ik heb kantoor Busch ervaren als vlot doortastend, professioneel met een parate kennis van zaken en zeer helder in de communicatie in persoon, telefonisch en email, mijn ervaringen met diverse kantoren in de regio de afgelopen tien jaar zijn van een heel veel lagere orde geweest. Ik zou haar mijn vrienden en kennissen direct aanraden.”

“Duidelijk en zorgvuldig. Neemt de tijd en laat zich volledig informeren.”

“Uitstekende combinatie van persoonlijk contact in het eerste gesprek en zakelijke, zeer correcte benadering in het e-mailtraject. Duidelijke communicatie over wat er verwacht kan worden. Goede adviezen.”

Kennismaken? Neem contact op